Työnohjausta yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille

Työnohjaus on oppimista ja kehittymistä ammattilaisena ja työyhteisön jäsenenä. Työnohjaus on mahdollisuus tutkia yhdessä työnohjaajan kanssa työn herättämiä tunteita ja kokemuksia, omaa työroolia sekä jäsenyyttä työtiimissä ja työyhteisössä.

Työnohjauksen tavoitteet sovitaan yhdessä. Esihenkilön osallistuminen työyhteisön tai työryhmän työnohjaukseen on suositeltavaa. Esihenkilö voi osallistua myös yksilötyönohjaukseen sovitusti esim. tavoitteista sovittaessa ja työnohjausta arvioitaessa.

Työnohjaus toteutuu säännöllisesti 3-4 viikon välein. Tarvittaessa tapaamiset voivat olla myös tiheämmin esimerkiksi työnohjausprosessin alkaessa. Työnohjauksesta solmitaan aina kirjallinen sopimus.

Työnohjaukseni viitekehyksenä on psykodynaaminen suuntaus, systeeminen ajattelu ja erilaiset ryhmä- ja vuorovaikutusteoriat. Käytän ohjauksen tukena toiminnallisia menetelmiä ja visuaalisia työtapoja.

Omia vahvuusalueita ovat:

  • vapaaehtoiskoordinaattoreiden ja vapaaehtoistoimijoiden ohjaus ja tuki
  • eroauttaminen ja eroperheiden kanssa työskentely
  • parisuhdetyö
  • palveluiden kehittäminen, toiminnan juurruttaminen ja palvelupolut
  • järjestötyö

Työnohjaustapaamiset: yksilötyönojaus sekä 2-4 henkilön yhteiset työnohjaukset on mahdollista toteuttaa livenä tai etäyhteydellä. Isompien työryhmien tai työyhteisöjen työnohjaus toteutetaan livenä.

Hinta: (opiskelijan hinta vuoden 2022 ajan)

yksilötyönohjaus (60min.) 100€

yksilötyönohjaus (90min.) 150€

työryhmän työnohjaus (90min.) 200€

Advertisement